Opdrachtgevers

Wilt u uw business meer omzet laten scoren?

Op zoek naar een betrouwbare klantenservice?

Ben je op zoek naar een callcenter voor het beantwoorden van jouw telefoons lees dan verder.

Je hoeft niet altijd bereikbaar te zijn, want ons inbound-callcenter is dat namelijk wel. En omdat wij voor jouw bedrijf 24/7 de telefoon opnemen, kan jij je richten op jouw werkzaamheden en hoef je je geen zorgen meer te maken om gemiste oproepen. Je bent er van verzekerd dat jouw klanten te woord worden gestaan zoals jij dat zelf wilt, en dat geeft een goed gevoel.

Je telefoon wordt altijd beantwoord met ons inbound-callcenter!

Maak nu gebruik van ons inbound-callcenter en laat de telefoon op een professionele wijze beantwoorden. Je krijgt een eigen telefoniste die weet voor wie zij de telefoon aanneemt. Telefoontjes van klanten zullen altijd op correcte wijze worden beantwoord, ook als je er niet bent!

Up-to-date leads

Laat callcenterleads uw leads genereren en zinvolle afspraken maken. Steeds meer bedrijven maken die operationele keuze. Uw accountmanagers hoeven zich niet meer met koude acquisitie bezig te houden. Callcenterleads neemt de B2B en de B2C leadgeneratie alert en accuraat over. Zo hebben uw accountmanagers meer tijd voor hun hoofdtaak: Omzet binnenhalen!

Heeft u een product of dienst wat u wilt laten verkopen, kunnen we afspreken dat wij een vergoeding krijgen per sale of per afspraak die wij voor u inplannen. Neem contact op!